TERAPII SPA

Baia Populară este centrul spa & wellness destinat stării tale de bine, relaxării generale, menținerii sănătății și a echilibrului mental și emoțional.
Am creat un meniu de terapii potrivite fiecărui oaspete ce alege să petreacă timpul în centrul nostru și suntem deschiși să lărgim paleta de servicii spa, astfel ca așteptările și dorințele tale să fie îndeplinite.
Te invităm să parcurgi lista de terapii spa, să alegi ce se potrivește cel mai bine cu nevoia ta actuală și să te lași cuprins de “mrejele” lumii spa.

Îți recomandăm ca înainte de terapie să ai o discuție cât mai deschisă cu terapeutul, despre starea ta sănătate și ce rezultate urmărești. Astfel, nu numai că vom reuși într-o proporție foarte mare să personalizăm terapia, dar specialiștii noștri vor avea o precizie mai mare în ați recomanda o rutină spa care să fie inclusă în stilul tău de viață.

Te rugăm să parcurgi și alte câteva recomandări ce îți vor spori starea de relaxare, atât pe durata terapiei, dar mai ales după:

 

 • Dacăfolosești sauna cu 15 min înainte de masaj, musculatura va fi mult mai pregătită să răspundă tehnicilor de masaj, iar relaxarea ta va începe de la prima atingere a terapeutului.
 • Dacă nu ai timp de o sesiune scurtă de saună, acordă-ți suficient timp înainte de ai intra la masaj, pentru un duș cald și relaxant.
 • Pentru confortul tău, este de preferat să folosești lenjeria de unică folosință pe care o vei găsi pregătită pe patul de masaj. Te asigurăm că respectăm foarte strict intimitatea ta, de aceea, vei fi acoperit cu un prosop pe toată durata terapiei, fiind descoperită numai partea pe care se face masajul.
 • Folosește timpul terapiei pentru relaxarea ta totală! Ca sa reușești asta, lasă telefonul mobil în vestiar și concentrează-te doar pe respirație, fără cuvinte.
 • Te încurajăm să comunici cu terapeutul numai pe subiecte ce vizează starea ta de bine. Dacă e ceva ce îți crează disconfort, este indicat să-i comunici terapeutului pentru a remedia situația.
 • Toate tipurile de masaj se programează cu cel puțin o zi în avans, în funcție de disponibilitate.
  

Masaj de relaxare

Masajul clasic sau Masajul Suedez este unul dintre cele mai populare tipuri de masaj de relaxare

Deschide

Masaj terapeutic / recuperare

Masajul terapeutic are ca scop final un beneficiu terapeutic, recomandat a fi efectuat la pachet pentru a se obține rezultate.

Deschide

Masaj terapeutic pe pat cu pietre jad

Terapie asiatică holistică cu efect terapeutic pentru relaxare, îmbunătățirea posturii coloanei vertebrale și stimularea drenajului limfatic.

Deschide

MASAJ AQUA RELAX

Terapie ce relaxează corpul și mintea, prin simpla plutire pe un pat cu apă caldă și ușoare vibrații.

Deschide

Orar Terapii

 • Marți - Vineri
  07.00 - 21.00
 • Sâmbătă
  09.00 - 21.00
 • Duminică - Luni - închis
Contactează-ne