DESPRE NOI

BAIA POPULARĂ AZI

Baia Populară îmbracă o haină nouă - spații extinse, modernizări  tehnice, reparații și renovări a întregii clădiri istorice, ce scoate în față frumusețea unei tradiții de peste 100 de ani și aducerea sa în contemporaneitate prin servicii și facilități noi, ce se adresează fiecărui sibian sau turist.

Amploarea lucrării permite azi accesul la mansarda clădirii (spațiu destinat birourilor și sălii special amenajate pentru diverse activități sportive, educaționale sau de relaxare) și zona subsolului dedicată persoanelor cu o poziție socială deficitară, plus posibilitatea de a vizita turnul de apă, unde în locul vechiului rezervor cu o capacitate de 5.000 de litri a fost creată acum o zonă de relaxare, cu o priveliște minunată asupra orașului. La acestea se adaugă și terasa de la primul etaj, care înconjoară curtea interioară, oferind un spațiu de relaxare și liniște la soare, ca în vremurile vechi. 

Serviciile Băii Populare sunt acum mult mai la îndemâna persoanele cu nevoi speciale, în clădire fiind disponibil un lift, care face legătura cu toate nivelurile, de la subsol și până la mansardă. Inclusiv sala de sport oferă facilități pentru cei cu nevoi speciale.

Accesul principal rămâne același, cu mențiunea că zona socială este deservită numai la subsol, parterul și etajul 1 fiind acum amenajate și reorganizate conform conceptului spa - Sănătate prin Apă.

Zona parterului cuprinde următoarele facilități: piscină, saună uscată, saună cu aburi, cameră cu sare, două bazine cu apă rece și caldă, vestiare ample, zonă de așteptare pentru părinții / aparținătorii copiilor ce iau parte la cursurile de înot.

Etajul 1 este dedicat terapiilor spa: terapii (masaje) de relaxare, recuperare, antistres, cu pietre calde, masaj automatizat pe pat cu pietre jad, hidromasaj pe pat de apă, o zonă dedicată destinderii și relaxării.

Sala de sport este și ea complet renovată și dotată cu aparatură multifuncțională modernă, plus o  Soluție soft care realizează un circuit de antrenamente, computerizat cu utilizare inclusiv pentru persoanele cu dizabilități (în scaun rulant)

Pentru a vedea meniul complet de servicii și tarife, click aici